Battlerite Rehberi

 

Merhaba bu gün sizlere Battlerite oyununu oynamayı bilmeyen ve öğrenmek isteyen arkadaşlara göstermeye çalışacağım. Öncelikle belirteyim ki bu rehber oyun hakkında hiç bilgisi olmayan kişiler için hazırlanmıştır.

 

Battlerite Nasıl Bir Oyun ?

Battlerite ikiye iki veya da üçe üç yapılan bir takım oyunu. Oyunda amaç orta da ki topu kırarak enerji ve can toplayıp düşmanı öldürmek. Oyun ne kadar bir MOBA olsa da MOBA oyunlarına pek benzemiyor. Oyun League of Legends ve Dota 2 gibi oyunlara pek benzemiyor. Oyun da üç raunt kazanan takım oyunu kazanıyor ve ödül olarak şampiyonları yenilen tarafa göre daha fazla xp alıyor eğer seviye atlar veya bir görev bitirirse oyun oyunculara ödül veriyor.İşte Battlerite dediğimiz oyun bu.Oyuna aslında MOBA‘ların daha hızlı hali diyebiliriz.

 

Battlerite Rehberi

Oyunun arayüzüne şöyle bir bakacak olursak sağ üstte ayarlar,görevler,çıkış ve canlı yayınları takip edebileceğimiz tuşlar bulunmakta. Sağ üstte ise profilimiz var buradan kaç maç oynadığımızı ,kaçını kazandığımız ,avatarımızı ve tabi ki ünvanları değiştirebiliriz. Bunlar oyunu oynadıkça kasalardan çıkmaktadır. Orta da ise karakterimiz bulunmaktadır eğer karaktere tıklarsanız bir karakter ekranı gelecek ve karakterimizi buradan değiştirebiliriz. Özelleştir tuşuyla karakterimize kıyafet ,silah ,poz hatta yeni bir binek bile ekleyebiliriz. Bilgi kısmı ise seçili karakterin skillerini ve buna benzer bilgiler vermektedir.Oyun türlerini açıklamama pek gerek yok sanırım hepimizin aşina olduğu klasik şeyler.

Oyun içine geçecek olursak.Oyun başladığında bize karakterimizin skillerini geliştiren 3 karttan birini seçmemizi ister. Bu kartların seçimi oyun için büyük ölçüde önem taşır oyunu nasıl oynayacağınızı belirler. Oyun biraz ilerledikten sonra ise bize bir binek verir ve bu binekle çokta büyük olmayan harita da ortaya varmak için biraz daha hızlı hareket edebiliriz. Sol tarafta bizim takımımız ve sağ tarafta karşı takımın karakterleri ve seçtikleri kartlar bulunur. Alt kısımda ise skiller bulunur bu skiller her karaktere göre özeldir ve her karakterde değişir. Her raunt  bittiğin de bir kişi aldığı puana göre en iyi oyuncu seçilir ve oyun sonu oyun bittiğin de karakteriniz xp ve ödüller alır.

Oyun İçi Bir Raunt


İşte Battlerite böyle bir oyun aslında o kadar da büyük bir oyun değilmiş demi bence de oyun gayet basit yapılı fakat güzel bir oyun. Bazı başarısız MOBA oyunları yerine oynanabilecek en güzel oyun. Esen Kalın.

Author jagibu
Published
Categories Genel Rehberler
Views 142

Comments

No Comments

Leave a Reply